Motip

Het periodiek reinigen van de remmen van uw voertuig is heel belangrijk. Het helpt namelijk om slijtage van de remblokken en remschijven te vertragen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. En aangezien een nieuw setje remblokken en remschijven voor de gemiddelde auto al snel tegen de €400 loopt, scheelt dat een hoop extra kosten! Daarbij helpt het periodiek reinigen van de remmen ook dat de wielen goed blijven draaien, waardoor je een onnodig hoog brandstofverbruik kunt voorkomen. Bent u nog op zoek naar een goed product voor het reinigen van uw remmen? Dan is Motip remreiniger een aanrader!

Enige resultaat

Ons Motip assortiment

Het merk Motip specialiseert zich in het ontwikkelen en produceren van onder andere DIY primers, lakken, reinigers en onderhoudsproducten voor het automotive segment. Neem nu bijvoorbeeld de Motip Brake Cleaner; een goede en betaalbare remreiniger waarmee u vette en vervuilde remmen en andere onderdelen kunt schoonmaken. Het is een zeer effectief product dat geen residu achterlaat, waardoor de werking van uw remmen gewaarborgd blijft. Motip Brake Cleaner is, net als veel van de andere producten in ons assortiment, zowel per stuk als in voordeelverpakking verkrijgbaar.

Behalve voor de aanschaf van Motip producten kunt u ook bij Oliewereld terecht voor merken als Cataclean, Pela en Castrol.

Motip producten bestellen

Voor de goedkoopste Motip producten bent u bij Oliewereld aan het goede adres! U bent bij ons altijd verzekerd van scherpe prijzen en een uitstekende service. Wij beschikken over een eigen magazijn, waar we alle producten in onze webshop op voorraad hebben. Op die manier kunnen wij korte levertijden garanderen. Heeft u nog vragen over Motip producten of over uw bestelling? Of behoefte aan deskundig advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. De medewerkers van Oliewereld.nl staan u graag te woord!