Cataclean

U weet waarschijnlijk wel dat het belangrijk is om eens in de zoveel tijd de olie van uw voertuig te verversen en de filters te vervangen. Maar hoe zit het met de brandstoftank en het uitlaatsysteem? Ook deze zijn onderhevig aan vervuiling, iets dat op den duur tot allerlei problemen kan leiden. Daarom is er Cataclean! Dit merk is gespecialiseerd in producten die de ophoping van koolstof reduceren en tevens de zuurstof sensoren, brandstof injectoren en cilinderkoppen reinigen. Uiteraard online te bestellen bij Oliewereld.nl, tegen zeer scherpe prijzen.

Toont alle 2 resultaten

Ons Cataclean assortiment

Oliewereld levert Cataclean benzine cleaner en Cataclean diesel cleaner. Deze additieven zijn speciaal ontwikkeld voor het oplossen en tegengaan van vervuilingen in het hele systeem, van de brandstoftank tot aan de katalysator. Hierdoor zorgt u niet alleen voor een efficiënter verbruik van brandstof, maar ook voor een vermindering van de uitstoot. Zo kunt u elke pk maximaal benutten! Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om vier keer per jaar gebruik te maken van Cataclean cleaner.

Naast diverse reinigingsproducten voor uw voertuig leveren wij een zeer uitgebreid assortiment motorolie. Verder kunt u bij ons terecht voor onder andere remvloeistof en koelvloeistof.

Cataclean cleaner bestellen

Bent u op zoek naar de goedkoopste Cataclean producten? Dan bent u bij Oliewereld aan het goede adres! Dankzij de afspraken die wij hebben met verschillende fabrikanten kunnen wij de meeste producten bijzonder goedkoop aanbieden. Waarom zou u meer betalen als het ook voor minder kan? En omdat wij over een eigen magazijn beschikken waar we alle producten op voorraad hebben, kunnen we altijd snel leveren. Ook profiteert u van een gratis verzending bij besteding vanaf €50! Voor vragen over Cataclean of onze andere producten kunt u contact opnemen met de klantenservice van Oliewereld. Onze medewerkers staan u graag te woord.