Over Oliewereld

Over Oliewereld

Voor de goedkoopste motorolie moet u bij Oliewereld zijn. Oliewereld is een van de grootste online aanbieders van motorolie. Door hele scherpe afspraken met motorolieleveranciers kunnen wij de motorolie van bekende merken als Castrol zeer goedkoop aanbieden in onze webwinkel.

Magazijn

Oliewereld beschikt over een eigen magazijn en we hebben alle producten op voorraad zodat de levertijd zeer kort kan zijn, ook bij grote en zeer grote hoeveelheden.

 

Verzending en retour

Wij verzenden onze producten binnen Nederland en naar België. (neem contact op voor verzending naar andere landen)
Bij oliewereld betaalt u bij levering binnen Nederland en België GEEN verzendkosten bij een bestelling van boven de € 50,-.
Meer informatie klik hier

 

Wat vinden klanten van ons?

Wij vinden uw mening over onze diensten heel belangrijk en daarom werken we samen met Kiyoh klantbeoordelingen om de meningen en ervaringen van klanten te meten. Dit gebruiken wij om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en ook om deze ervaringen met nieuwe klanten te delen.
Kiyoh is compleet onafhankelijk en Oliewereld heeft geen enkele invloed op de beoordelingen.

 

100% tevredenheidsgarantie. Niet goed geld terug! Kosteloos retour!

Bent u niet tevreden over het product, heeft u het toch niet nodig of wilt u het ruilen voor een ander product kunt u de bestelling altijd terugsturen en krijgt u uw geld terug!
Meer informatie over de retourprocedure.

Eenvoudig en veilig kopen

In de winkel van Oliewereld.nl kunt u eenvoudig en veilig producten kopen en betalen. We maken gebruik van bekende en veilige betaalmethoden zoals iDeal en MisterCash.
Daarnaast zijn we aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur!

 

Uitgebreide service

De klant is bij ons koning en we doen er alles aan om u zo goed mogelijk te adviseren over welk product u nodig hebt. Bijvoorbeeld elke motorolie er in uw auto hoort en hoeveel liter er in gaat bij een oliewissel. Deze adviezen zijn in de vorm van YouTube filmpjes, overzichten met autoinformatie en persoonlijk contact via email die dezelfde dag nog beantwoord wordt.