Pela

Olie smeert de motor en absorbeert hitte, waardoor de interne onderdelen effectief kunnen samenwerken zonder oververhit te raken. Maar de olie blijft niet eeuwig goed. Na verloop van tijd zal de olie zijn effectiviteit verliezen. Dit kan op den duur leiden tot oververhitting, slijtage en andere motorproblemen. Het is daarom zeer belangrijk om tijdig de olie te vervangen. Veel mensen laten dit doen tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt van hun voertuig, maar het is wel zo handig als u het ook zelf kunt doen! Het merk Pela heeft hiervoor diverse extractoren en hulpmiddelen. Ideaal om snel, gemakkelijk en schoon oliën en andere vloeistoffen te verversen.

Enige resultaat

Ons Pela assortiment

Ons Pela assortiment bestaat uit diverse producten die speciaal ontwikkeld zijn om de olie in uw voertuig te vervangen. Zo hebben we bijvoorbeeld de gunstig geprijsde Pela 2000 pomp, een kleine uitvoering van de Pela 6000. Deze olie extractor heeft een inhoud van 2,5 liter en is daardoor zeer geschikt voor kleinere motoren. Verder leveren wij de juiste ontluchtingsventielen voor de Pela pompen.

Na het verwijderen van de oude olie dient u vanzelfsprekend weer verse olie toe te voegen. Ook voor de juiste motorolie bent u bij Oliewereld aan het juiste adres! Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige merken, zoals Castrol, Castrol Edge en Valvoline. In elke gewenste viscositeit!

Hoe vaak moet ik de olie vervangen?

Hoe vaak u de olie moet vervangen is afhankelijk van veel factoren, waaronder het aantal gereden kilometers, uw rijstijl, het type auto, hoe oud de motor is en welke olie u gebruikt. Synthetische oliën gaan vaak langer mee dan minerale oliën, maar zelfs de zogenaamde ‘lifetime’ oliën zullen op een gegeven moment aan verversing toe zijn. Raadpleeg het onderhoudsboekje van uw voertuig voor de aanbevolen verversingsintervallen of vraag advies aan uw autodealer.

Pela producten bestellen

Bestel uw Pela pompen en ontluchtingsventielen bij Oliewereld en doe uw voordeel met onze aantrekkelijke prijzen! Plaatst u een bestelling voor €50 of meer? Dan profiteert u ook nog eens van een gratis verzending. Vrijwel al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar! Heeft u nog vragen over ons Pela assortiment of over onze overige producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!