Retourprocedure

RETOURNEREN.

Bent u niet tevreden over het product, heeft u het toch niet nodig of wilt u het ruilen voor een ander product? Dan kunt u de bestelling altijd retourneren*!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren/retourneren*. LET OP, DIT KOST €7.95. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u hier gebruik van wilt maken zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Oliewereld geretourneerd worden.

Hoe werkt het?
Vul hier een retourverzoek in. Vermeld duidelijk het Oliewereld bestelnummer. Na onze bevestiging van het retourverzoek krijgt u een email met instructies voor terugzenden van het pakket. Deze email bevat een retourlabel welke u kunt uitprinten en op de doos kunt plakken. U kunt hiermee het pakket kosteloos bij een DHL depot of pakketshop afgeven. Hier vindt u de dichtstbijzijnde pakketshop of depot.

Als het pakket retour is zal deze gecontroleerd worden en het product bedrag aan u worden teruggestort.

Termijn
Het product zelf dient onbeschadigd en ongeopend te zijn.
De originele bon dient mee terug geleverd te worden. Is deze niet meer aanwezig dan in ieder geval moet er een papier met het Oliewereld bestelnummer in de verpakking zitten zodat we kunnen achterhalen welke order geretourneerd is en we het bedrag kunnen terug storten.

Geld terug
Als het pakket in goede orde terug ontvangen is dan wordt de opdracht gegeven om het factuurbedrag exclusief oorspronkelijke verzendkosten of bij gedeeltelijke retournering het factuurbedrag van de geretourneerde producten, teruggestort. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het daarna op uw rekening staat.

Algemene Voorwaarden
*De details van deze regeling zijn beschreven in de Algemene voorwaarden.