Castrol Edge

Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat motorblokken tegenwoordig steeds kleiner en efficiënter worden, zonder compromissen te sluiten op de performance. Daardoor neemt de druk op de motorolie toe. Moderne motoroliën moeten dus sterker zijn dan ooit tevoren. Kies daarom voor Castrol Edge! Deze kwalitatief hoogwaardige motorolie is geschikt voor zelfs de nieuwste en meest geavanceerde motorblokken. Uiteraard online verkrijgbaar bij Oliewereld.nl.

Toont alle 10 resultaten

Waarom Castrol Edge?

Wrijving kan de prestaties van een motor met 10% verminderen. Castrol Edge is een volledig synthetische motorolie, voorzien van de gepatenteerde Fluid Titanium technologie. De structuur van deze motorolie transformeert onder druk om de wrijving van de verschillende motoronderdelen te reduceren. Speciaal ontwikkeld voor bestuurders die behoefte hebben aan maximale prestaties en een optimale bescherming van hun motorblok.

Ons Castrol Edge assortiment

Castrol Edge motorolie is bij ons verkrijgbaar in verschillende viscositeitsklassen. Zo heeft u de keuze uit onder andere Castrol Edge 0W20, 0W30, 0W40, 5W30 en 10W60. Afhankelijk van de gewenste viscositeitsklasse zijn er verschillende grootverpakkingen leverbaar, tot vaten van wel 208 L. Klik op het product van uw keuze om de beschikbare verpakkingen te bekijken en plaats direct uw bestelling!

Uiteraard kunt u ook bij Oliewereld terecht voor andere soorten Castrol olie, waaronder Castrol Classic en Castrol Power RS.

Castrol Edge olie bestellen

Oliewereld is hét adres voor Castrol Edge olie. U profiteert bij ons niet alleen van het meest uitgebreide aanbod, maar ook van de laagste prijzen en een snelle levering. Zowel in Nederland als in België geldt dat bestellingen die op werkdagen voor 15:00 bij ons binnen zijn, de volgende dag al geleverd kunnen worden. Daarbij streven wij altijd naar het verstrekken van de beste service. Heeft u vragen over onze producten of behoefte aan deskundig advies? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord!