4-takt

Bent u in het bezit van een 4-takt bromfiets of scooter? Dan is het heel belangrijk om een goede kwaliteit 4-takt olie te gebruiken. Een hoogwaardige olie zorgt voor een betere verbranding en laat bovendien minder resten achter. Bij Oliewereld kunt u gelukkig altijd de juiste 4-takt olie bestellen. Uiteraard tegen de meest scherpe prijzen, zoals u dat van ons gewend bent!

Toont alle 5 resultaten

Tweetakt versus viertakt

Een 2-takt motorblok maakt op een andere manier gebruik van olie dan een 4-takt motorblok. Bij een 2-takt motorblok wordt de olie aan de brandstof toegevoegd en dus verbrand. Dit in tegenstelling tot een 4-takt motorblok, dat wel een apart oliereservoir heeft. Hierbij moet het oliepeil dus met enige regelmaat gecontroleerd worden. Afhankelijk van het merk en type bromfiets dient de olie elke 3.000 tot 5.000 kilometer (of bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt) vervangen te worden. Dit beperkt de slijtage tot een minimum en zorgt voor een langere levensduur van het motorblok.

Ons assortiment 4-takt olie

Oliewereld levert verschillende soorten 4-takt olie van de merken Castrol en Castrol Power RS. Afhankelijk van welke 4-takt olie u nodig heeft, kunt u vaak flink besparen op de aanschaf door voordeelverpakkingen aan te schaffen. Op die manier zult u ook niet snel zonder olie komen te zitten!

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de juiste 2-takt olie.

4-takt olie bestellen

4-takt olie online bestellen? Dat doet u heel eenvoudig via de online shop van Oliewereld! U profiteert bij ons niet alleen van een zeer gevarieerd aanbod, maar ook van de laagste prijs. Daarbij bent u verzekerd van een prima service. Bij besteding van €50 of meer wordt uw bestelling ook nog eens helemaal gratis verzonden. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot 4-takt olie of andere soorten olie, neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord.