Motor / Scooter

Het gebruiken van de juiste motorolie is een zeer belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw motorfiets, bromfiets of scooter. Oliewereld is de goedkoopste in motorolie en biedt voor alle gemotoriseerde tweewielers het juiste product. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog uw motorolie online!

Toont alle 12 resultaten

Zit er verschil tussen auto olie en motor olie?

Er zit wel degelijk verschil tussen auto olie en motor olie. Oliefabrikanten ontwikkelen hun producten op basis van de specifieke eisen die aan verschillende voertuigen worden gesteld. Zo maken motorfietsen vaak gebruik van een zogeheten natte-platen koppeling; zou u hiervoor reguliere auto olie gebruiken, dan kan dit gaan plakken. Ook draaien de meeste motorfietsen meer toeren dan auto’s, waardoor auto-olie soms kan gaan schuimen. Verder moet u er rekening mee houden dat luchtgekoelde motorblokken vaak andere eisen aan de olie stellen dan watergekoelde automotoren. Het gebruik van de verkeerde olie kan blijvende schade veroorzaken. Het is daarom van essentieel belang om altijd motorolie te gebruiken die geschikt is voor uw motorfiets.

Ons assortiment scooter- en motorolie

Oliewereld biedt een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige oliën voor motorfietsen, van gerenommeerde merken als Castrol en Castrol Power RS. Daarnaast hebben we ook goedkope 2-takt olie voor brommers en scooters. Een goede scooter olie voor 2-takt scooters is bijvoorbeeld Castrol Power RS Scooters 2T. Deze semi-synthetische scooter olie heeft bewezen bij intensief stadsverkeer, met veel stilstaan en optrekken, het uitlaatsysteem optimaal te beschermen en schoner te houden dan andere 2-takt oliën.

Olie voor motorfietsen of scooters bestellen

Bij Oliewereld bent u altijd verzekerd van het grootste aanbod scooter olie tegen de meest aantrekkelijke prijzen! Zowel in Nederland als in België bent u verzekerd van een snelle levering (voor 15:00 besteld is de volgende werkdag in huis) en een gratis verzending vanaf €50. Heeft u nog vragen over onze producten? Of behoefte aan een advies met betrekking tot de juiste olie voor uw scooter? Neem dan contact op met onze klantenservice; onze medewerkers staan u graag te woord!