Motor / Scooter 10W50

Voor de goedkoopste motorolie moet u bij Oliewereld zijn. Oliewereld is een van de grootste online aanbieders van olie. Door scherpe afspraken met motorolieleveranciers kunnen wij olie en andere producten van bekende merken als Castrol zeer goedkoop aanbieden in onze webshop.

Motorolie Bestellen?

Klant is bij Oliewereld koning en we doen er alles aan om u zo goed mogelijk te adviseren over welke olie voor u geschikt is. Daarnaast beschikt Oliewereld over een eigen magazijn en we hebben alle producten op voorraad zodat de levertijd van bijvoorbeeld 2-takt olie zeer kort zal zijn.

Welke olie in mijn auto?

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste olie voor uw auto of motor? Met de Castrol olie selector kunt u aan de hand van uw automerk en model bekijken welke olie geschikt is.

Motorolie voor de motor. Voor motoren hebben de olie fabrikanten de motorolie aangepast voor de specifieke eigenschappen van motoren.

Motoren hebben vaak de koppeling in de olie zitten (natte-platen koppeling) welke met motorolie niet speciaal voor motoren, kan gaan plakken. Daarnaast draaien de meeste motoren ook meer toeren dan een auto waardoor de gewone motorolie kan gaan ‘schuimen’.

Daarnaast hebben we ook goedkope 2-takt olie voor brommers en scooters.

Enige resultaat