Eurol Sport Touring 10W40 - 4 liter

Eurol Sport Touring 10W40 - 4 liter
Eurol Sport Touring 10W40 - 4 liter
Model: SPORT TOURING 4L
Beschikbaarheid: 3-5 werkdagen
Prijs: € 25,89
Excl. BTW: € 21,40
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

EUROL SPORT TOURING 10W-40

Minerale motorolie voor 4-takt motorfietsen

Eurol Sport Touring 10W-40 is een minerale motorolie zonder friction modifiers, ontwikkeld voor 4-takt motorfietsen. Deze olie kan ook toegepast worden in motorfietstransmissies waar een SF, of SG olie vereist is.

Eurol Sport Touring 10W-40 is geschikt voor zowel tour-, race- en cross toepassingen en is gebaseerd op estertechnologie wat een uitermate goede bescherming biedt tegen slijtage, afzettingen, sludge en oxidatie onder alle omstandigheden.

Luchtinslag en schuimvorming worden ook onder de zwaarste omstandigheden vermeden. Eurol Sport Touring 10W-40 heeft een lage vluchtigheid, hetgeen indikking en olieverbruik tot een minimum beperkt.

Door zijn uitgekiende samenstelling biedt deze olie een uitstekende bescherming voor tandwielen en natte koppelingen. Slippende en plakkende koppelingen worden door de afgestemde formulering van dit product vermeden

Ondanks de extreme belastingen in tandwielen breekt de verdikker nauwelijks af, zodat bij hoge temperaturen de viscositeit nog hoog genoeg is om een stevige smeerfilm op te bouwen.

Bij lage temperaturen zorgt Eurol Sport Touring 10W-40 voor een snelle opbouw van een smeerfilm, zodat de motor ook bij koude start voldoende bescherming heeft.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: