Eurol Optence 5W30 SL/CF - 1 liter

Eurol Optence 5W30 SL/CF - 1 liter
Eurol Optence 5W30 SL/CF - 1 liter
Model: OPTENCE 5W30 1L
Beschikbaarheid: 1
Prijs: € 10,59
Excl. BTW: € 8,75
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk


EUROL OPTENCE 5W-30

Volsynthetische longlife motorolie gebaseerd op mid SAPS technology

Eurol Optence 5W-30 is een vol-synthetische olie voor gebruik in benzine- en dieselmotoren van personenwagens en lichte bedrijfswagens. Bovendien wordt deze olie probleemloos toegepast in auto's met katalysator, turbo, roetfilter en directe injectie.

Eurol Optence 5W-30, ontwikkeld met Eurol's OPT additieven, biedt een extreem goede bescherming tijdens lange verversingstermijnen. Het is met name geschikt voor Euro-4 personenwagens van Mercedes Benz en BMW, met roetfilters, om het dichtslibben van de deze roetfilters te voorkomen.

Eurol Optence 5W-30 heeft derhalve een laag sulfaat asgehalte alsmede lage gehaltes aan fosfor en zwavel (zgn "mid SAPS" technologie).

Eurol Optence 5W-30 is ook geschikt is voor alle Volkswagens/Seats/Audi's en Skoda's met normale verversingstermijnen (tot 15.000 km).Verder is deze olie een prima keuze voor de meeste Mercedes en BMW personenwagens en lichte bedrijfswagens, met of zonder roetfilter.

Eurol Optence 5W-30 biedt niet alleen een uitermate goede bescherming tegen slijtage, maar ook tegen roest en corrosie, terwijl speciale additieven de onderdelen schoonhouden van vuil, sludge en afzettingen gedurende de soms extreem lange verversingsintervallen.

Eurol Optence 5W-30

zorgt voor een uiterst snelle opbouw van een stabiele smeerfilm bij de koude start en een hoge thermische stabiliteit bij zware bedrijfsomstandigheden.

 

 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: