Mobil Lube 1 SHC 75W90 - 1 liter

Mobil Lube 1 SHC 75W90 - 1 liter
Mobil Lube 1 SHC 75W90 - 1 liter
Model: LUBE 1 SHC 75W90 1L
Beschikbaarheid: 1
Prijs: € 13,79
Excl. BTW: € 11,40
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Productomschrijving 
Mobil lube 1 SHC 75W-90 is een volledig synthetisch, high performance commerciële overbrening smeermiddel geformuleerd met behulp van geavanceerde basisoliën en de nieuwste technologie additievensysteem. Dit smeermiddel is ontworpen voor zware handgeschakelde transmissies en achterassen waar de activiteiten vereisen versnelling smeermiddelen met uitstekende load-dragen vermogen over grote temperaturen en, waar extreme druk en schokbelasting verwacht. Mobilube 1 SHC 75W-90 heeft een uitstekende thermische en oxidatiestabiliteit, een hoge inherente viscositeitsindex (VI), zeer laag stolpunt en een uitstekende vloeibaarheid bij lage temperaturen. 
De state-of-the-art technologie achter Mobilube 1 SHC 75W-90 biedt uitstekende viscositeit temperatuur eigenschappen die nodig zijn voor een breed temperatuurbereik toepassingen, optimale bescherming tegen thermische degradatie en oxidatie, slijtage en corrosie, shear stabiliteit, de uitgebreide service mogelijkheden, en het potentieel brandstofbesparing. Mobilube 1 SHC 75W-90 is uitgerust met de nieuwste technologie in synthetische basisoliën en geavanceerde additieven waardoor aanzienlijke voordelen ten opzichte van conventionele tandwieloliën. Deze technologie zorgt er ook voor een effectieve smering aangezien dit product vloeistof zonder channeling bij temperaturen onder nul blijft. Mobilube 1 SHC 75W-90 voldoet aan of overtreft de eisen van de API service MT-1 / GL-4 / GL-5 transmissieolie dienst classificaties.

Kenmerken en voordelen
De hedendaagse technologie is enorm verbeterd de prestatie mogelijkheden van zware en uitschakelen grondverzetmateriaal belasting, koppel, snelheid en besturing door innovatieve ontwerpen van de aandrijflijn. Deze ontwerpen zijn gewijzigd en meer eisen smeermiddelen voor betere prestaties, hogere productiviteit en lagere bedrijfskosten te leveren. Voor zware eindaandrijvingen, wrijving, bescherming tegen slijtage, thermische stabiliteit, shear stabiliteit, roest en corrosie preventie, en sluit de bescherming van zijn eigenschappen die optimaal uitgebalanceerd moeten zijn tot uitgebreide uitrusting en levensduur van de afdichting, goede werking, een lager brandstofverbruik te bieden, en hoge belasting hoog koppel vermogen over een breed scala van toepassingen. Mobilube 1 SHC 75W-90 is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren en het verminderen van de totale-verband met smeren operationele kosten in de moderne heavy duty drivetrains.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: Mobil, Lube, 1, SHC, 75W90