Castrol React performance DOT4 - 1 liter

Castrol React performance DOT4 - 1 liter
Castrol React performance DOT4 - 1 liter
Merk: Castrol React
Model: REACT PERF DOT4 1L
Spaarpunten: 10
Beschikbaarheid: 9
Prijs: € 10,50
Excl. BTW: € 8,68
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

1 literfles CASTROL REACT PERFORMANCE DOT 4

 

Omschrijving

Castrol React Performance DOT 4 is een synthetische remvloeistof met een hoog kookpunt. Dit product is samengesteld uit polyalkyleenglycol ethers en boraatesters met superieure additieven die ultieme beschermen geven tegen de gevolgen van corrosie en "vapour lock". Castrol React Performance DOT 4 remvloeistof is ontworpen voor gebruik in alle typen remsystemen met name die welke zijn blootgesteld aan extreme omstandigheden.

 

Toepassingen

Castrol React Performance DOT 4 is speciaal ontwikkeld om te voldoen als hoogtemperatuur alternatief voor DOT 5.1 remvloeistoffen. Het is ontwikkeld voor het gebruik in alle remsystemen, en meer specifiek voor deze blootgesteld aan extreme condities. Het is volledig verenigbaar met andere remvloeistoffen die aan de normen FMVSS 116 DOT 3, DOT 4 en DOT 5.1 beantwoorden. Om de hoogwaardige prestatiekarakteristieken te behouden is het aan te bevelen dit product niet te mengen met andere remvloeistoffen. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat Castrol React Performance DOT 4 moet worden vervangen volgens het advies van de voertuigfabrikanten. Indien geen dergelijk advies aanwezig, is een 2 jaarlijkse vervangingsperiode aanbevolen.

 

Gebruiks condities

- Castrol React Performance DOT 4 mag niet worden gebruikt in remsystemen waarvoor producten gebaseerd op minerale olie zijn aanbevolen

- Zoals met alle remvloeistoffen op basis van glycolethers, mag dit product niet in aanraking komen met lakken en ander schilderwerk, omdat het mogelijk een schadelijk effect heeft. Indien dit toch het geval mocht zijn, de oppervlakte onmiddellijk spoelen met water. Niet afvegen.

 

specificaties

• FMVSS 116 DOT

• ISO 4925 Class 4

• JIS K2233

• SAE J1703

• SAE J1704

 

 

controleer hier welke remvloeistof u nodig heeft voor uw auto

 

 

 

 

 

 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: