Shell Rimula R6 LM 10W40 - 5 liter

Shell Rimula R6 LM 10W40 - 5 liter
Shell Rimula R6 LM 10W40 - 5 liter
Model: RIM R6 LM 10W40 5L
Beschikbaarheid: 3-5 werkdagen
Prijs: € 31,34
Excl. BTW: € 25,90
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Shell Rimula R6 LM Heavy Duty Dieselmotorolie met synthetische technologie


Shell Rimula R6 LM met ''Anti-wear system'' is gebaseerd op ''Low-SAPS'' additieventechnologie en daarmee geschikt voor de modernste uitlaatgas-nabehandelings-systemen als oxidatiekatalysatoren en roetfilters. Tevens is Shell Rimula R6 LM 10W40 in staat een significante brandstofbesparing te bewerkstelligen. De beschermende werking is verbeterd door toepassing van synthetische basisolie, waardoor de activiteit van additieven is toegenomen. Hierdoor wordt brandstofbesparing bereikt zonder enige concessie te doen aan de duurzaamheid en levensduur van de motor.

Prestaties, Kenmerken en Voordelen
Geschikt voor de modernste uitlaatgas-emissie-systemen
Vooraanstaande ''Low-ash'' formulering helpt vervuiling en vergiftiging van uitlaatgas-nabehandelingssystemen voorkomen, waardoor motoren langer aan strenge uitlaatgasemissie-eisen blijven voldoen en het brandstofverbruik laag blijft.

Brandstofbesparende werking
De toepassing van synthetische basisoliën zorgt dat met Shell Rimula R6 LM 10W40 de koude start wordt vergemakkelijkt en tevens wordt er brandstof en geld bespaard zonder enige concessie te doen aan een robuuste bescherming en duurzaamheid van de motor. Voldoet aan de eisen van Europese, Amerikaanse en Japanse motoren. Shell Rimula R6 LM 10W40 in toepasbaar in Heavy Duty Diesel en Aardgas motoren.

Verbeterde reinheid van de motor
De vooruitstrevende formulering biedt een uitstekende inwendige motorreinheid en bescherming tegen afzettingen op de zuigers. Hiermee biedt Shell Rimula R5 LE 10W30 een hoge motor- en componentbetrouwbaarheid bij verlengde olieverversingsintervallen.

On-highway Heavy Duty dieselmotoren
Shell Rimula R6 LM 10W40 biedt bescherming en prestaties in moderne hoog vermogende heavy duty dieselmotoren van vooraanstaande fabrikanten zoals bijvoorbeeld Mercedes Benz, MAN, DAF, Volvo en Caterpillar, en voor motoren waarvoor een olie wordt voorgeschreven die moet aan Bijvoorbeeld ACEA E6, E7 en API CI-4.

Dieselmotoren met lage emissie
Shell Rimula R6 LM 10W40 voldoet aan de vereisten van de belangrijkste motorfabrikanten voor toepassing met lage emissies, uitgerust met Euro 4, 5, 6 motoren.

Aardgas toepassing
Shell Rimula R6 LM 10W40 is geschikt voor het gebruik van bussen en trucks met 100% CNG(compressed natural gas) Aardgas motoren. Bijvoorbeeld motoren van Mercedes-Benz, MAN en Volvo.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: Shell, Rimula, R6, LM, 10W40