Shell Rimula R4 L 15W40 - 5 liter

Shell Rimula R4 L 15W40 - 5 liter
Shell Rimula R4 L 15W40 - 5 liter
Model: RIM R4 L 15W40 5L
Beschikbaarheid: 3-5 werkdagen
Prijs: € 29,89
Excl. BTW: € 24,70
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

RIMULA R4 L 15W40
Dieselmotorolie met Low-Saps technologie voor alle dieselmotoren
• besparing in onderhoudskosten door langere standtijden roetfilters en katalysatoren
• langere motorlevensduur door uitzonderlijke bescherming tegen slijtage
• zeer geschikt voor gemengde wagenparken met diverse merken en leeftijden trucks
• geschikt en klaar voor huidige en toekomstige motortechnologie


Toepassing
Alle viertakt dieselmotoren met of zonder uitlaatgasnabehandelingsapparatuur, zoals roetfilters en katalysatoren.


Eigenschappen
Shell Rimula R4 L is met zeer lage gehaltes aan de additivecomponenten zwavel, metalen en fosfor specifiek ontworpen voor toepassing in dieselmotoren met roetfilters of andere uitlaatgas-nabehandelingsapparatuur, die daarmee voldoen aan de Euro 4, Euro 5 en de Amerikaanse US 2007 wetgeving t.a.v. uitlaatgasemissies. Shell Rimula R4 L voorkomt ongewenste afzettingen in de uitlaatgas-nabehandelingsapparatuur en verlengt daarmee de standtijd.
Hierdoor is Shell Rimula R4 L bij uitstek geschikt voor toepassing in dieselmotoren die uitgerust zijn met roetfilters en SCR-katalysatoren. Daarnaast voldoet Shell Rimula R4 L aan een zeer uitgebreide reeks specificaties en goedkeuringen, waardoor Shell Rimula R4 L tevens geschikt is voor toepassing in een zeer uitgebreid scala aan nieuwe en oudere dieselmotoren van diverse Europese, Amerikaanse en Japanse merken als bijvoorbeeld Cummins, Mack en Caterpillar.
Shell Rimula R4 L biedt naast een perfecte bescherming tegen slijtage en een zeer goede bescherming tegen corrosie een uitzonderlijke bescherming tegen inwendige motorvervuiling. Dit is van groot belang bij de inzet van emissie-geoptimeerde motoren omdat de door de olie op te nemen hoeveelheid verbrandingsroet soms aanzienlijk kan zijn. Door de hoogwaardige basisoliën is Shell Rimula R4 L uitstekend bestand tegen hoge temperaturen en de oxidatieve en thermische belasting die daarvan het gevolg is, ook bij lange verversingsintervallen. Het resultaat is dat de motor onder alle omstandigheden inwendig schoon blijft. De hoogwaardige basisolie zorgt er bovendien voor dat deze eigenschappen over zeer lange tijd op hoog niveau behouden blijven.
Shell Rimula R4 L is bij uitstek geschikt voor wagenen machineparken met veel verschillende dieselmotoren van diverse afkomst (Europees, Amerikaans, Japans) die voldoen aan alle stadia van uitlaatgasemissiebeperking (Euro III, Euro IV, Euro V , Stage I, Stage II en Stage III, Tier I, Tier II, Tier III en Tier IV en US 2007), waardoor met één motorolie voor alle motoren kan worden volstaan.
Samenstelling
Shell Rimula R4 L is samengesteld uit hoogwaardige “Groep II” minerale basisoliën en een speciaal daarop afgestemd additieven-pakket volgens unieke, gepatenteerde technologie, dat gebruik maakt van aanzienlijk lagere gehaltes aan de additiefcomponenten zwavel, fosfor en metalen. (Low SAPS
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: Shell, Rimula, R4, L, 15W40